Skip to main content

Nektary 50%

Zawierają od 25 do 100 % soku lub przecieru owocowego. Otrzymywane są poprzez dodanie wody i cukru i/lub miodu oraz czasem kwasu cytrynowego do soku/ przecieru owocowego. Proporcja odtwarzania zagęszczonych nektarów 50 % wodą: 1=5,
co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 5 litrów gotowego nektaru przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 4,2 litrów wody.

nektar pomarańczowy 50%

nektar wieloowocowy 50%

nektar z czerwonych grejpfrutów 50%

Close Menu

Nasi przedstawiciele:

Tel. 570 221 234

Pomorskie, Warmińsko Mazurskie,
Kujawsko Pomorskie, Zachodnio Pomorskie

Tel. 535 388 300

Mazowieckie, Podlaskie, Łódzkie, Dolnośląskie

Twoja strona, nasza troska. Kompleksowa obsługa WordPress od Hostingowi.pl z pakietem Carepack.