Skip to main content

SYSTEM PREMIX

System PREMIX do koncentratów PURENA to nic innego jak odtworzenie manualne
produktów z koncentratu , wymieszane w odpowiedniej proporcji z wodą i przelane
do naczyń/urządzeń do serwowania napojów w gastronomii.

Soki 100%

Powstały wyłącznie z owoców lub warzyw i zawierają 100 % zawartości owoców lub warzyw. Może być odtworzony z soków zagęszczonych (koncentratów). Proporcja odtwarzania zagęszczonych soków 100 % wodą: 1=5, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 5 litrów gotowego soku przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 4,2 litrów wody.

zagęszczony sok jabłkowy 100%

zagęszczony sok pomarańczowy 100%

zagęszczony sok jabłkowy 100% premium

zagęszczony sok pomarańczowy z miąższem 100%

zagęszczony
sok cytrynowy 100%

zagęszczony
sok ananasowy 100%

zagęszczony sok marchwiowo-dyniowy

zagęszczony sok wielowarzywny 100%

zagęszczony sok z buraka 100%

Proporcja odtwarzania zagęszczonych soków 100 % wodą: 1=4, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 4 litrów gotowego soku przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 3,2 litrów wody co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 5 litrów gotowego nektaru przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 4,2 litrów wody.

Nektary 50%

Zawierają od 25 do 100 % soku lub przecieru owocowego. Otrzymywane są poprzez dodanie wody i cukru i/lub miodu oraz czasem kwasu cytrynowego do soku/ przecieru owocowego. Proporcja odtwarzania zagęszczonych nektarów 50 % wodą: 1=5,
co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 5 litrów gotowego nektaru przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 4,2 litrów wody.

nektar pomarańczowy 50%

nektar wieloowocowy 50%

nektar z czerwonych grejpfrutów 50%

Napoje

Zawierają 20 % i mniej dodatku soku lub przecieru owocowego i/lub warzywnego. Proporcja odtwarzania zagęszczonych napojów wodą: 1=6, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 6 litrów gotowego napoju przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 5,2 litrów wody.

napój wiśnia – jabłko – koncentrat

koncentrat napoju pomarańczowego

koncentrat napoju jabłko – mięta

koncentrat
napoju jabłkowego

koncentrat napoju pomarańczowego z miąższem

koncentrat
napoju z czarnych porzeczek

koncentrat napoju herbacianego
z sokiem cytrynowym

koncentrat napoju
z zielonej herbaty

Proporcja odtwarzania zagęszczonych napojów 100 % wodą: 1=9, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 9litrów gotowego soku przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 8,2 litrów wody

Lemoniady

koncentrat lemoniady
cytrynowo – pomarańczowej

koncentrat lemoniady
rabarbarowo – cytrynowej

koncentrat lemoniady
imbir – cytryna – miód

koncentrat lemoniady
malina-cytryna-mięta

koncentrat lemoniady
cytryna – mango

kompot
z owoców leśnych z jabłkiem

kompot owocowy
śliwka – jabłko – cynamon

kompot owocowy
truskawka – wiśnia

Zupy

zupa krem
z czerwonych buraczków

zupa
krem marchew – dynia

zupa krem
pomidorowa

PRZYGOTOWANIE I UŻYCIE ZAGĘSZCZONYCH SOKÓW I NAPOJÓW PURENA

Close Menu

Nasi przedstawiciele:

Tel. 570 221 234

Pomorskie, Warmińsko Mazurskie,
Kujawsko Pomorskie, Zachodnio Pomorskie

Tel. 535 388 300

Mazowieckie, Podlaskie, Łódzkie, Dolnośląskie

Twoja strona, nasza troska. Kompleksowa obsługa WordPress od Hostingowi.pl z pakietem Carepack.